Vera Langstraat

Vera Langstraat is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht in de gezondheidswetenschappen met als afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde en vrouwenstudies. Daarna heeft zij de post-doctorale opleiding voor psychotherapie en gedragstherapie in Utrecht bij de Vereniging voor Cognitieve en Gedragstherapie gevolgd, waarbij zij ervaring opdeed in GGZ-instellingen, waarna zij haar BIG registraties behaalde als gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut.

Zij heeft een ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heeft zij de 2-jarige post-master opleiding Seksuologie gevolgd in Amsterdam waarna zij een registratietraject tot Seksuoloog NVVS volgt.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Petra Buijsman

Petra is een enthousiaste en ambitieuze basispsycholoog in opleiding tot gedragstherapeut VGCt. Zij heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam nadat zij een opleiding tot verpleegkundige afrondde. Ze was eerder werkzaam als verpleegkundige bij VUMc, de Hartekamp groep en JGZ Kennemerland. Zij is naast de lichamelijke aspecten van gezondheid zeer nieuwsgierig naar de geestelijke aspecten van gezondheid en heeft haar focus nu hierop gevonden.

 

Werkdagen: maandag, dinsdag

Bianca Beentjes

Bianca Beentjes is HBO Toegepast Psycholoog en Basis-psycholoog in opleiding bij de Open Universiteit. Sinds 2015 is zij met veel enthousiasme verbonden aan Praktijk Langstraat als praktijkondersteuner. Zij is het eerste aanspreekpunt van de praktijk, draagt zorg voor de aanmeldingen, agenda-beheer en andere administratieve taken en begeleidt samen met Vera Langstraat de Schematherapiegroep. In het kader van de opleiding tot Basis-psycholoog start zij eind februari 2019 vol enthousiasme met haar afstudeerstage bij Praktijk Langstraat en Praktijk Peetoom en doet zij daarnaast onderzoek naar de mediërende rol van algemene psychopathologie in de relatie tussen seksueel (dis)functioneren en persoonlijkheid bij jongvolwassen mannen.

 

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag

Gertruud Borst

Getruud is als GZ Psycholoog, psychotherapeut en seksuoloog werkzaam bij PsyQ,
waarnaast ze op de vrijdagen als zelfstandig gevestigde werkt als relatietherapeut NVRG en seksuoloog NVVS.

 

Werkdagen:  vrijdag