Medewerkers

Vera Langstraat
Vera Langstraat

Vera Langstraat

Vera Langstraat is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht in de gezondheidswetenschappen met als afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde en vrouwenstudies. Daarna heeft zij de post-doctorale opleiding voor psychotherapie en gedragstherapie in Utrecht bij de Vereniging voor Cognitieve en Gedragstherapie gevolgd, waarbij zij ervaring opdeed in GGZ-instellingen, waarna zij haar BIG registraties behaalde als gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut.

Zij heeft een ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heeft zij de 2-jarige post-master opleiding Seksuologie gevolgd in Amsterdam waarna zij een registratietraject tot Seksuoloog NVVS volgt.

Bianca Beentjes

Bianca Beentjes

Bianca Beentjes is HBO Toegepast Psycholoog en Basis-Psycholoog in opleiding bij de Open Universiteit. Sinds 2015 is zij met veel enthousiasme verbonden aan Praktijk Langstraat als praktijkondersteuner. Zij is het eerste aanspreekpunt van de praktijk, draagt zorg voor de aanmeldingen, agenda-beheer en andere administratieve taken.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Marloes Bakker

Marloes Bakker is afgestudeerd als orthopedagoog en psycholoog aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft vervolgens 11 jaar in de (gespecialiseerde) GGZ gewerkt. Zij heeft zich daar gespecialiseerd in eetstoornissen. Sinds 2022 is zij met veel plezier als zelfstandig psycholoog verbonden aan Praktijk Langstraat, waar zij basis GGZ behandelingen geeft en samen met Vera Langstraat de schemagroep doet.

Werkdagen: dinsdag en vrijdagochtend

Gertruud Borst

Gertruud Borst is als GZ-Psycholoog, Psychotherapeut en Seksuoloog NVVS werkzaam bij PsyQ, waarnaast ze op de vrijdagen als zelfstandig gevestigde, voor eigen praktijk, werkt als Systeemtherapeut NVRG en Seksuoloog NVVS.

Werkdagen:  vrijdag