Samenwerking

Praktijk Langstraat werkt nauw samen met onderstaande praktijken en gynaecologen, urologen, seksuologen en fysiotherapeuten en overige GGZ aanbieders in 1e en 2e lijn in Castricum en omstreken.

Binnen de Regionale Ketenzorg organisatie Vicino NHN wordt samengewerkt op het gebied van Basis GGZ met de praktijk ondersteuners huisartsen (POH) van Vicino en de daarbij aangesloten huisartsen en psychiaters (in de kop van Noord Holland).

Voor Psychiatrische consultatie werken wij samen met Lioudmilla Roubtsova www.psychiaterenseksuoloog.nl

Op de vrijdagen is Gertruud Borst, Psychotherapeut / Seksuoloog NVVS/ Systeemtherapeut NVRG in eigen praktijk werkzaam op dezelfde locatie op de Torenstraat 62. U kunt bij haar terecht voor relatie- en gezinstherapie. Zij is bereikbaar per email voor het stellen van vragen.

Gegevensuitwisseling

Gegevens worden alleen uitgewisseld wanneer hiervoor noodzaak is en alleen in overleg met de cliënt.

Voor uw huisarts wordt standaard een verslag gemaakt na intake, aan het einde van de behandeling en wanneer dit tussentijds nodig is. Hierbij volgen we de landelijke samenwerkingsafspraken.

Wanneer u dit niet wenst, kunt u dit kenbaar maken en zal hieraan uiteraard gehoor gegeven worden. Zie voor details het privacy statement.